Registratie Sociale Kaart

Registratie Sociale Kaart

Het onsluiten van het zorg- en ondersteuningsaanbod in de regio is een belangrijke opdracht voor de zone. We kunnen hierbij uw hulp gebuiken.

Bent u werkzaam bij een organisatie zorg en welzijn en staan uw gegevens nog niet op www.desocialekaart.be of zijn uw gegevens niet correct? Meld dit dan door een e-mail te sturen naar desocialekaart@vlaanderen.be.

Bent een zelfstandig zorgverstrekker en staan uw gegevens nog niet op www.desocialekaart.be? Vul dan het invulformulier in door op deze link te klikken. Wij zorgen er voor dat uw gegevens zo snel mogelijk op  www.desocialekaart.be gepubliceerd worden. Zijn uw gegevens op www.desocialekaart.be niet correct? Meld dit dan door een e-mail te sturen naar elzdenderzuid@gmail.com

 

Bent u actief bij, of kent u een patiëntenvereniging, buurtzorginitiatief of mantelzorgorganisatie dat gevestigd is in de Eerstelijnszone Dender Zuid? Vul dan het invulformulier in door op deze link te klikken. Het gaat hierbij om kleinschalige, losstaande initiatieven, die een link hebben met zorg en welzijn, maar niet per se ingebed zijn in een structuur. We vinden het belangrijk ook deze initiatieven te includeren in de werking van onze eerstelijnszone kracht bij te zetten.

In Dender Zuid

Contacteer Dender Zuid