Samenwerkingsverband NAH - Provincie Antwerpen

  • 14 februari 2022

Het Samenwerkingsverband NAH – Provincie Antwerpen is een intersectorale groep (VAPH, revalidatie, ziekenhuizen, thuiszorg, GGZ…) die haar kennis en expertise inzet op verschillende domeinen en dit volgens het principe van gedeelde zorg.

Leden van het samenwerkingsverband bieden ondersteuning aan aan mensen met een NAH. Ze engageren zich om vanuit hun expertise samen te werken met de betrokken organisaties.

Werken met mensen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH) is een complex gegeven. Daarom heeft het Samenwerkingsverband haar krachten verder gebundeld om zo meer afgestelde zorg en ondersteuning te kunnen bieden aan alle betrokken partners bij personen met een NAH.

Nieuwe website

Op de nieuwe website www.hersenletsel-antwerpen.be vind je alle informatie m.b.t. hun werking. 

Vernieuwde support team

Het Supportteam geeft advies bij zorginhoudelijke vragen m.b.t. personen met een NAH. Tevens kunnen mantelzorgers, professionals of organisaties die met personen met een NAH te maken hebben eveneens hun (zorg)vraag voorleggen.

Het support team richt zich tot

  • personen met een NAH en hun mantelzorgers
  • professionele hulpverleners & organisaties 

binnen de provincie Antwerpen.

Heb je een specifieke zorgvraag? Of loop je ergens tegenaan?
Stuur dan een mailtje naar info@hersenletsel-antwerpen.be of bel op het nummer 0478/59 58 98.

Opleidingen & vormingen

Gevolgen van een hersenletsel zijn zeer uiteenlopend. Dat maakt het net zo complex om hiermee om te gaan. Daarom organiseren ze opleidingen, workshop, intervisies en studiedagen voor professionals.

Ook mantelzorgers hebben tal van vragen en nood aan extra informatie. Ook daar hebben ze een aanbod voor.

Meer info vind je hier.

Klik hier voor hun aanbod