Schrijf je nu in voor Vreemdgaan-Wisselleren

  • 16 februari 2021

Wil je graag kennismaken met een andere werking of meedraaien in een (on)bekende organisatie? Bekijk hier het ruime intersectorale aanbod voor jouw provincie. Kies drie favoriete vacatures om te gaan wisselleren tussen april en juni 2021. Kies uit 132 (totaal Vlaanderen) vacatures, goed voor meer dan 350 plaatsen.

 

Voor wie?

Medewerkers uit het geestelijke gezondheids- en welzijnslandschap die werken met kinderen, jongeren en volwassenen met een (psychische) kwetsbaarheid en hun context. Met name medewerkers uit de geestelijke gezondheidszorg, het Vlaams agentschap voor personen met een handicap, Jeugdhulp, de Centra voor Leerlingenbegeleiding (CLB), Kind & Gezin, algemeen welzijnswerk, Time-Out projecten, Pleegzorg,  krachtgerichte initiatieven, Huizen van het kind, gemeenschapsinstellingen, mutualiteiten en andere eerstelijnsdiensten, … !

Geïnteresseerd?

Klik hier voor meer informatie en inschrijving. Schrijf je in voor 21 maart 2021. 

Opgelet!

Het wisselleren zelf is onder voorbehoud van de op dat moment geldende coronamaatregelen. Laat dit je niet tegenhouden om nu al in te schrijven. Voor aanvang van de wisselleerperiode wordt geëvalueerd of het Vreemdgaan-Wisselleren kan doorgaan.