Siilo - de veilige messenger app voor de gezondheidszorg

  • 25 september 2020

 

Snelle communicatie in een gemakkelijk te gebruiken app

Zorgprofessionals en organisaties zijn vaak afhankelijk van trage, verouderde technologie om patiëntenzorg te coördineren, verwijzingen af te handelen en kennis uit te wisselen. Met Siilo kun je direct en veilig patiëntgegevens en richtlijnen bespreken met collega’s en andere zorgprofessionals in het Siilo netwerk door middel van chatberichten, spraak- en videogesprekken, en foto’s en video’s.

Patiëntgegevens gegarandeerd veilig

Siilo voldoet aan de hoogste internationale veiligheidseisen voor gegevensverwerking in de gezondheidszorg. Daarnaast biedt Siilo verschillende tools om zorgprofessionals te helpen bij het eenvoudig veilig en anoniem delen van patiëntgegevens.

Gemakkelijk communiceren wanneer het jou uitkomt

Siilo brengt alle communicatie eenvoudig samen, van interne coördinatie van patiëntenzorg, of het raadplegen van specialisten, tot updates van de medische beroepsorganisaties. Siilo verbindt je met zorgprofessionals verspreid over de hele sector en is altijd beschikbaar, op mobiel voor iOS en Android, en op de desktop via je webbrowser. We noemen dit netwerkgeneeskunde.

De link naar de website

De link naar de handleiding