"Nogmaals 'dank je wel' voor de fijne voorstelling! Onze HONKers hebben het niet helemaal begrepen, maar de grapjes waren zeker te smaken! Onze complimenten aan alle acteurs en de scenarioschrijver! Het is knap dat ze in het publiek durven te acteren. De voorstelling die vol humor zit, maakt het zware thema op een fijne manier bespreekbaar." (Loes Haegemans, HONK vzw)

Maandag 27, dinsdag 28 en donderdag 30 mei 2024 namen 160 zorg- en welzijnswerkers deel aan de metaforische lezing over herstel en vermaatschappelijking van de zorg. Dit werd georganiseerd samen met Diletti, Yuneco, WGC De Ridderbuurt en Khobra. Het theaterstuk is geschreven door twee ervaringsdeskundigen met ondersteuning van compagnie Tartaren.

Het stuk ging over art 107, dat middelen van de ziekenhuizen vrijmaakt om meer ambulant en mobiel aanbod te realiseren binnen een netwerk. Dit alles in de zoektocht naar een gedeelde, warme en menselijke ondersteuning. Hiaten in het netwerk werden blootgelegd alsook de druk die er komt op patiƫnt en zorgverlener wanneer ze niet in staat zijn om de juiste zorg aan te bieden of te mogen ontvangen. Na de voorstelling was er een boeiend netwerkmoment in kleine groepjes.