Themawandeling sociale rechten 16 september 2022

  • 15 juni 2022

Komt jouw cliënt niet aan zijn of haar recht? Jij kan helpen om drempels naar sociale rechten te overbruggen. Neem deel aan de themawandeling sociale rechten en leer organisaties in Gent kennen die mensen ondersteunen om hun sociale rechten op te nemen.themawandeling

*tekening: copyright Emma De Pauw

Voor wie? Gezondheids- en welzijnswerkers uit de Gentse eerstelijn.

Waarom?

ELZ Gent organiseert themawandelingen om eerstelijnsprofessionals te ondersteunen in intersectorale doorverwijzing, toegespitst op een thema uit de sociale kaart.

We bepalen het thema aan de hand van wat leeft bij professionals. Het zijn vaak de meest kwetsbaren die niet tot hun recht komen. De coronacrisis zette dit nog eens op scherp. Daarom zetten we de Gentse rechtenspelers in de verf tijdens deze editie.

De bonte mix van deelnemers uit verschillende sectoren zorgt voor interessante ontmoetingen tussen en binnen de Gentse zorg- en welzijnssector.

Praktische info

  • Waar: regio Gentse binnenstad, startlocatie volgt nog.
  • Wanneer: vrijdag 16 september 2022, van 9u – 13u.
  • Kostprijs: €5
  • De accreditering voor kinesitherapeuten is goedgekeurd, deze voor de huisartsen is aangevraagd.

Zin in een boeiende wandeling? Schrijf je snel in via dit formulier!

Als je inschrijft, ontvang je kort voor de themawandeling een bevestigingsmail met alle praktische informatie (startplaats, parcours, …). Inschrijven kan tot 30 augustus 2022. Klik hier voor onze algemene inschrijvings- en annulatievoorwaarden.