Training: 'Onthaal Gentse gezinnen'

  • 14 juli 2021

VOOR WIE?

Werk je in Gent met gezinnen en wil je graag jouw expertise in het onthaal van gezinnen aanscherpen, trainen en verdiepen, samen met collega’s uit diverse gezinsondersteunende organisaties? Dan nodigen we jou van harte uit op deze (1ste) basistraining! Iedereen die in Gent met vragen van gezinnen (ouders, kinderen, jongeren, opvoedingsverantwoordelijken...) over onderwijs, opvoeding, jeugd in aanraking komt, is welkom.

WAT?

De partners van Zone OOJ, Huis het Kind Gent & Brede Instap Gent gaan geïntegreerd aan de slag met een gemeenschappelijk trainingsplan i.f.v. de gedeelde onthaalfunctie voor Gentse gezinnen. Het trainingsplan biedt een reeks sessies aan rond diverse vaardigheden en kennis, verbonden aan de onthaalfunctie. Per sessie volgt een aparte uitnodiging. Deze 1ste startdag zoomt in op de visie, kernacties en maakt de deelnemers wegwijs in de beschikbare info- en kennisdatabanken.
 

WANNEER? 21 september 2021


PRAKTISCH? 

  • Deelname is gratis. Stuur een mailtje met vermelding van je keuzes voor 11 september 2021 naar nele.spiesschaert@stad.gent.
  • Meer informatie en hoe het programma eruit ziet, kan je via deze link ontdekken.