Trefdag 2022 in het teken van toegankelijke zorg in Eerstelijnszone Noord-Limburg

  • 30 maart 2022

Op donderdag 28 april 2022 organiseert Eerstelijnszone Noord-Limburg haar eerste Trefdag met als thema “Toegankelijke zorg in Eerstelijnszone Noord-Limburg”. Elke zorg- en welzijnsprofessional binnen onze regio (Bocholt, Hamont-Achel, Hechtel-Eksel, Lommel, Peer en Pelt) is vanaf 14.00 uur van harte welkom in GC De Kroon (Nevenplein 1, Bocholt). Deelnemers kunnen deelnemen aan de markthal, workshops, een inspiratiesessie met professor Ronny Bruffaerts - met als onderwerp "Zijn we goed bezig met de "Geestelijke Gezondheid" in Noord-Limburg?" - broodjes en tenslotte een netwerkmoment. Inkom is gratis, inschrijven is wel verplicht!

Deze Trefdag biedt je als zorg- en welzijnsprofessional een unieke kans om je kennis over de dienstverlening in onze regio te verruimen. Je ontmoet hierbij niet alleen ‘oude bekenden’, maar ook nieuwe personen waarmee je mogelijk een samenwerking kan aangaan. Het thema voor deze eerste editie is ‘toegankelijke zorg’. Door het ontmoeten van de personen die werkzaam zijn in die vele verschillende organisaties en voorzieningen, werken we ook voor ons als professionals een belangrijke drempel weg. Zo kan je na onze Trefdag personen met een zorg- en ondersteuningsnood nog beter de weg wijzen naar de meest geschikte zorg- en dienstverlening. Kom dus zeker langs!
 

Accreditering wordt aangevraagd voor huisartsen, apothekers, kinesitherapeuten, verpleegkundigen.

 

Lees het volledige programma hier en schrijf je in.

Meer info?

Stuur ons gerust een mailtje!

Tot binnenkort!

 

* Tijdens de Trefdag zullen foto’s worden gemaakt. De fotograaf beperkt zich zoveel mogelijk tot overzichtsfoto’s en sfeerbeelden. Voor dit soort beeldmateriaal gaat de Eerstelijnszone uit van uw impliciete toestemming, zowel voor het maken als voor de publicatie in communicatie over de activiteiten van de Eerstelijnszone, onder andere in de nieuwsbrief, op de website en op de sociale mediakanalen. Voor foto’s waarin u het hoofdonderwerp bent, waarbij je poseert of waarbij één of enkele personen worden uitgelicht, zal toestemming worden gevraagd, zowel voor het maken als voor het publiceren.

Banner_Trefdag2022_verkleind.png
Klik op de afbeelding voor meer info of om je in te schrijven!