UITNODIGING netwerkmoment tiendaagse geestelijke gezondheiszorg

  • 15 september 2021

Bij mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben, zijn er vaak raakvlakken tussen hun zorgbehoeften op het gebied van welzijn en geestelijke gezondheid. Om goed te kunnen doorverwijzen, is het dus belangrijk dat we elkaar kennen.

Daarom bundelen Ninove, Geraardsbergen, het Netwerk GG ADS en de eerstelijnszone Dender Zuid samen met verschillende organisaties en partners uit de geestelijke gezondheidszorg de krachten voor een netwerkmoment tijdens de tiendaagse van de geestelijke gezondheidszorg.

Er zal een standenmarkt zijn waar professionals uit de welzijnssector een bezoek kunnen brengen aan organisaties in de geestelijke gezondheidszorg.

 

Praktisch

Je kan de standenmarkt bezoeken tussen 13 en 16 uur. Om 13u30 kan je optioneel een lezing bijwonen over de geluksdriehoek. Tijdens het netwerken zal je kunnen genieten van een hapje en drankje.

Datum: donderdag 7 oktober
Plaats van afspraak: buurthuis Berdam, brusselsesteenweg 3, Ninove.

Overzicht van standhouders die deelnemen aan het netwerkmoment: CGG Zuid Oost Vlaanderen, oriëntatiepunten Netwerken GGZ, psychiatrische afdeling van het ASZ, Parcoer vzw, projectmedewerker eerstelijnspsychologen, Logo, CAW, De Kiem, 1 gezin-1 plan, …

 

Zorg dat je erbij bent en deel dit bericht gerust met collega’s e.a.!

Meer info? Sociaal Huis, team welzijn, welzijn@ninove.be, 054 50 50 50