Vacature: Coördinator callcenter vaccinatie

 • 15 april 2021

Vacature: coördinator callcenter vaccinatie - tijdelijk contract

Heb je een natuurlijke aanleg voor initiatief, zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en stressbestendigheid? En wil jij je schouders zetten onder het callcenter voor de vaccinatiecentra in Hamme en Dendermonde?

Plaats in de organisatie

Het callcenter is verbonden aan de vaccinatiecentra in Hamme en Dendermonde. Inwoners van Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Lebbeke en Zele kunnen bellen naar dit callcenter voor hulp bij het bevestigen, wijzigen, annuleren van vaccinatie-afspraken en met specifieke vragen (bv. over thuisvaccinatie, reservelijsten, mobiliteit …).

Het callcenter is fysiek ingericht in Zele (Dienstencentrum Henri Van Daele, Lokerenbaan 43) en minstens elke werkdag bereikbaar van 9 tot 17 uur. Naarmate de vaccinatiecampagne vordert en er meer vaccins beschikbaar zijn, kunnen deze openingsuren uitgebreid worden (ook ´s avonds en in het weekend). De werkuren van de medewerkers zullen afgestemd zijn op de openingsuren van de vaccinatiecentra en in shiften verlopen. Het callcenter blijft actief zo lang de vaccinatiecampagne duurt. Het einde ervan is voorzien in oktober 2021.

Indiensttreding is voorzien op maandag 3 mei.

Rol in de organisatie

Als coördinator ben je verantwoordelijk voor de goede werking en organisatie van het callcenter. Samen met een vaste medewerker en een poule vrijwilligers behandel je de inkomende oproepen. Daarnaast zijn de medewerkers van het callcenter ook verantwoordelijk voor het opbellen van personen die hun afspraak nog niet bevestigd hebben en voor invullen van lege tijdsloten door de personen op de reservelijst te contacteren. 

Je stuurt het team van callcentermedewerkers aan en staat in voor de opmaak van werkroosters. Je zorgt voor een vlotte infodoorstroming, zodat alle callcentermedewerkers permanent beschikken over de meest recente info en richtlijnen. Als ondersteuning zorg je ervoor dat de lokale handleidingen, draaiboeken en FAQ’s altijd up-to-date en aangepast zijn aan de meest recente richtlijnen. Via monitoring van het aantal oproepen beslis je zelfstandig over op- en afschalen van telefoonlijnen. Je analyseert de binnenkomende oproepen en koppelt hierover terug naar de communicatieverantwoordelijken van de lokale besturen. Medewerkers kunnen bij jou terecht met vragen of problemen. Je kan je team enthousiasmeren en inspireren om doelstellingen te bereiken. Als coördinator vorm je ook het aanspreekpunt voor de centrumverantwoordelijken van Dendermonde en Hamme.

De ideale kandidaat?

Als coördinator ben jij de spilfiguur in het callcenter. Een natuurlijke aanleg voor initiatief, zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en stressbestendigheid zijn onmisbaar. We verwachten dat je vlot een trekkersrol opneemt en goed kan anticiperen op steeds veranderende omstandigheden. Je bezit goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling. Ervaring in een gelijkaardige functie is een plus. Werken in een variabel uurrooster is voor jou geen probleem. Je bent bereid om ook ´s avonds en in het weekend te werken. Tot slot werk je vlot met de computer en ben je klantgericht ingesteld. 

Ons aanbod:

 • Een voltijdse functie in contractueel dienstverband tot eind oktober 2021 bij lokaal bestuur Dendermonde.
 • Een aantrekkelijke verloning volgens de salarisschaal B1-B3 (min. € 2.536 en max. €4.229 bruto geïndexeerd maandsalaris).
 • Relevante werkervaring kan meegenomen worden.
 • Je geniet van een 2e pensioenpijler ter waarde van 4 % van je bruto jaarloon.
 • Openbaar vervoer voor woon-werkverkeer is volledig terugbetaald.
 • Kom je met de fiets naar het werk? Dan krijg je een mooie fietsvergoeding.
 • Gratis hospitalisatieverzekering.
 • Maaltijdcheques.

Bijkomende informatie

 • Preselectie op basis van cv en motivatiebrief
 • Mondeling gesprek: dinsdagvoormiddag 27 april 2021 
 • Indiensttreding: maandag 3 mei 2021

Diplomavoorwaarde: houder zijn van een bachelor diploma, ofwel een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs. 

Interesse?

Solliciteren kan tot en met woensdag 21 april 2021 door jouw cv, motivatiebrief en kopie van je diploma te mailen naar vacatures@dendermonde.be.

Vragen?

Voor meer inlichtingen over de selectieprocedure kan je contact opnemen met Ilke Van Gucht, team selectie en rekrutering via vacatures@dendermonde.be of via 0492-13 68 34. Voor meer inlichtingen over de inhoud van de functie, kan je contact opnemen met Elke Merckx via elke.merckx@dendermonde.be