Vacatures binnen Eerstelijnszone Oostende-Bredene

ma di wo do vr za zo
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 

Lokale coördinator NOWE (netwerk Geestelijke Gezondheidszorg)

NOWE, het netwerk geestelijke gezondheidszorg volwassenen ( + 15 jaar ) versterkt het aanbod geestelijke gezondheidszorg in de regio Noord-West-Vlaanderen.

In samenwerking met de eerstelijns zones en de actoren in de eerste lijn, biedt het netwerk psychologische functies aan dichtbij de burger.

Dit is niet enkel mogelijk door de overeenkomst tussen NOWE en het RIZIV, maar ook door jou, als lokale coördinator.

docx bestand2021.10.21 vacature (1) (3).docx (876 kB)

Eerstelijnspsycholoog en ouderenpsycholoog in Oostende

Stad Oostende is op zoek naar 2 psychologen binnen de ouderenzorg. Het gaat specifiek om een ouderenpsycholoog voor de 2 stedelijke woonzorgcentra en een eerstelijnspsycholoog.

De ouderenpsycholoog (50 %) biedt psychologische hulpverlening, begeleiding en psychodiagnostiek aan bewoners van het wzc. Daarnaast speel je een faciliterende en adviserende rol tegenover de zorgteams en de directies.

De eerstelijnspsycholoog (100%) biedt op korte termijn laagdrempelige, kortdurende en vlot toegankelijke psychologische hulp aan ouderen met milde tot matige psychische klachten. Daarnaast werk je nauw samen met de eerstelijnspartners en deel je jouw expertise in de geestelijke gezondheidszorg.

Bekijk de vacature hier. 

Beleidsuitvoerend stafmedewerker Eerstelijnszone Oostkust

De stafmedewerker Eerstelijnszone (ELZ) Oostkust realiseert een kwalitatieve en klantgerichte dienstverlening in uitvoering van de missie, visie en opdrachten van de eerstelijnszone zoals beschreven in het beleidsplan en volgens de verwachtingen vanuit het Vlaamse decreet. Hij/zij is verantwoordelijk voor de uitvoering van de strategische en operationele doelstellingen van het beleidsplan en voor het aansturen en opvolgen van het Dagelijks Bestuur, de werkgroepen en de concrete acties.

Bekijk de volledige vacature hier

Gezond Leven is gericht op zoek naar een procesbegeleider ondervoeding in Oostende

Begin 2018 lanceerde de Vlaamse overheid een subsidieproject waarbij woonzorgcentra in zorg en welzijn hulp krijgen van een procesbegeleider. Het gaat om hulp bij het implementeren van een thema-specifieke methodiek. Het Vlaams Instituut Gezond Leven neemt samen met de Vlaamse Logo’s de coördinatie op zich. Als procesbegeleider heb je het meeste contact met de partnerorganisatie die de methodiek ontwikkelde. Voor het thema ondervoeding is dit het Vlaams Instituut Gezond Leven (Gezond Leven).

Vacature: Gezond Leven zoekt procesbegeleiders ondervoeding | Gezond Leven

Gezonde Mond is gericht op zoek naar een procesbegeleider in Bredene

Begin 2018 lanceerde de Vlaamse overheid een subsidieproject waarbij woonzorgcentra in zorg en welzijn hulp krijgen van een procesbegeleider. Het gaat om hulp bij het implementeren van een themaspecifieke methodiek. Het Vlaams Instituut Gezond Leven neemt samen met de Vlaamse Logo’s de coördinatie op zich. Als procesbegeleider heb je het meeste contact met de partnerorganisatie die de methodiek ontwikkelde. Voor het thema mondzorg is dit het Vlaams Instituut Mondgezondheid (of kortweg ‘Gezonde Mond’).

Vacature: Gezonde Mond zoekt procesbegeleiders mondzorg | Gezond Leven