Uiterste sollicitatiedatum:
12 mei 2023
Eerstelijnzones:
Leuven Zuid

Vacature Eerstelijnszone Leuven Zuid

Ben jij sterk in netwerken, communicatie, projectwerk en administratie en heb je zin in een gevarieerde job? Dan ben jij misschien de persoon naar wie wij op zoek zijn!

Eerstelijnszone Leuven Zuid is een eerstelijnsnetwerk, dat zich uitstrekt over Lubbeek, Bierbeek, Huldenberg, Oud-Heverlee, Bertem, Kortenberg en Herent, waarbinnen zowel professionelen als mantelzorgers en vrijwilligers actief samenwerken. Aangestuurd door een bestuursorgaan bundelen alle partners hun krachten om een effectieve en kwalitatieve eerstelijnszorg te realiseren waar de burger centraal staat en die toegankelijk is voor iedereen.

De eerstelijnszone speelt in op de lokale noden en tendensen met aandacht voor diversiteit en duurzaamheid. De lokale vertegenwoordiging en de intersectorale samenwerking zorgt ervoor dat de eerstelijnszone kan inspelen op de plaatselijke behoeften en de actualiteit. In het actieplan hebben we o.a aandacht voor het creëren van een gedegen netwerk aan de hand van goede communicatie, buurtwerking in onze zone uitbreiden en sensibiliseren van de sociale kaart.

Om de werking mee in goede banen te leiden zijn we op zoek naar een halftijds stafmedewerker.

Nieuwsgierig geworden?

Solliciteren?

We verwachten jouw sollicitatie (prikkelende motivatiebrief en CV) gericht aan de voorzitter, mevr. Van Overmeire Rika, via info@elzleuvenzuid.be ten laatste op 12 mei 2023.

Voor bijkomende informatie kan je terecht bij de stafmedewerker, Julie Van den Vonder (julie.vandenvonder@elzleuvenzuid.be of 0494/03.56.75)