Vacatures (meer info)

Vacature: junior medewerker communicatie en beleidsvoorbereidend werk vzw Eerstelijnszone Pallieterland

vzw Eerstelijnszone Pallieterland is op zoek naar junior medewerker communicatie en beleidsvoorbereidend werk (contract bepaalde duur)

Bekijk de volledige vacature: pdf bestandvacature junior medewerker communicatie en beleidsvoorbereidend werk.pdf (633 kB) 

Hoe solliciteren?

Ligt deze uitdaging binnen jouw ambitie en herken je jezelf in het gewenste profiel, mail dan je motivatiebrief en CV naar Carmen Schaalje carmen@elzpallieterland.be met de vermelding: “junior medewerker communicatie en beleidsvoorbereidend werk vzw Eerstelijnszone Pallieterland”.

 

Vacature: Stafmedewerker vzw Eerstelijnszone Pallieterland

vzw Eerstelijnszone Pallieterland is op zoek naar een stafmedewerker voor een voltijds contract (38u/week) van bepaalde duur (onmiddellijke ingang t.e.m. 31/12/2022).

Bekijk de volledige vacaturepdf bestandvacature stafmedewerker ELZ Pallieterland-ELZ-LT-01.pdf (619 kB) 

Hoe solliciteren?

Ligt deze uitdaging binnen jouw ambitie en herken je jezelf in het gewenste profiel, mail dan je motivatiebrief en CV naar Carmen Schaalje carmen@elzpallieterland.be met de vermelding: “stafmedewerker vzw Eerstelijnszone Pallieterland”. 

U wordt gecontacteerd omtrent uw kandidaatstelling. Indien positief wordt u uitgenodigd voor een gesprek. Ter voorbereiding van het gesprek krijg je een opdracht, dewelke we tijdens het gesprek ook bespreken.

 

Vacature: Voorzitter vzw Eerstelijnszone Pallieterland

Voorzitter gezocht

Eerstelijnszone Pallieterland is op zoek naar een nieuwe voorzitter. Iemand die zin heeft om zich te engageren om, samen met de partners en medewerkers, verder te bouwen aan onze Eerstelijnszone en de slogan uit het oorspronkelijke beleidsplan ‘Eerstelijnszone Pallieterland bouwt aan een stevig zorg- en welzijnsnetwerk met een eigen beleid’ verder mee te realiseren.

 Een boeiende uitdaging waarin de voorzitter o.a. volgende taken op zich neemt:

  • Vergaderingen mee voorbereiden en voorzitten
  • Mee het gezicht te zijn van onze eerstelijnszone
  • De dagdagelijkse werking mee opvolgen

 Een uitgebreidere omschrijving, inclusief tijdsbesteding, kunnen jullie hier terugvinden:pdf bestandProfiel voorzitter vzw Eerstelijnszone Pallieterland.pdf (537 kB)

Moest het je prikkelen, heb je vragen of wens je verder in gesprek te gaan over het voorzitterschap, neem contact op met Carmen Schaalje (carmen@elzpallieterland.be, tel. 0467 01 55 84) .

Omwille van een beslissing van de Vlaamse overheid zal de gemeente Ranst op termijn niet meer bij Eerstelijnszone Pallieterland horen. De vorige voorzitter is arts in Ranst waardoor zijn motivatie om voorzitter te blijven helemaal weg is, nu hij weet dat al zijn vrije tijd die hij erin steekt op termijn niets oplevert voor zijn eigen patiënten. Daarom gaf hij zijn ontslag als voorzitter en hoopt hij binnenkort zijn opvolger succes te wensen.