COVID-19 vaccinatie in ELZ BraViO

Sinds het begin van de COVID-19 vaccinatiecampagne zorgt onze Eerstelijnszone ervoor dat de volledige populatie van onze regio BraViO (= inwoners van Kampenhout, Machelen, Steenokkerzeel, Vilvoorde en Zemst) zich kunnen laten vaccineren in onze 2 vaccinatiecentra, nl. in het VC Bolwerk (in Vilvoorde) of in het VC Kampenhout-Sas (in Kampenhout).

Ondertussen loopt de vaccinatiecampagne stilaan op zijn einde. 

Momenteel worden in onze VC's de laatste prikken gegeven en zullen ook de derde prikken hier nog worden toegediend. Nadien zal het niet meer haalbaar/nodig zijn om onze 2 VC's open te houden. Daarom is er beslist om later slechts 1 "vaccinatiepunt" over te houden. Meer hierover, zoals de concrete praktische informatie (locatie, dagen, uren, adres,...), zal binnenkort te vinden zijn via deze pagina.

VC Kampenhout-Sas

VC Kampenhout-Sas

De gemeenten Kampenhout, Steenokkerzeel en Zemst (maar ook Boortmeerbeek, Haacht en Keerbergen) bieden hun inwoners de kans om zich kort bij huis te laten vaccineren, in de vroegere Witloofveiling in Kampenhout, nu omgetoverd tot het  Vaccinatiecentrum "Kampenhout-Sas". 

Centraal gelegen, vlot bereikbaar met de wagen, de fiets en het openbaar vervoer en biedt voldoende parkeergelegenheid.

VC - CC Bolwerk - Vilvoorde

VC Bolwerk

De gemeenten Vilvoorde en Machelen vaccineren hun inwoners in het alom gekend  en centraal gelegen Cultureel Centrum Bolwerk dat momenteel volledig is omgetoverd tot een veilig en goed georganiseerd vaccinatiecentrum.

Vaccinatiecentrum Bolwerk is centraal gelegen en makkelijk bereikbaar te voet, met het openbaar vervoer, de wagen of de fiets. Parkeergelegenheid in de buurt is ook geen enkel probleem.