VFG wordt Dito vzw

  • 12 januari 2022

VFG wordt in 2022 Dito vzw.  Gelijkwaardigheid staat centraal in onze organisatie. We evolueren van een vereniging voor mensen met een handicap naar een vereniging van personen met een handicap die participatie voorop stelt.

We zetten in op 3 belangrijke pijlers. Dito versterkt mensen met een handicap en hun netwerk, verandert de samenleving en verbindt mensen met en zonder handicap. Deze pijlers zie je terugkomen in ons aanbod en thema’s waarop we inzetten.

Dito informeert personen met een handicap en hun netwerk, biedt activiteiten aan en verandert het beleid. Niet enkel personen met een handicap en hun netwerk kunnen bij ons terecht. Ook professionals uit de sector willen wij graag informeren.

Wij bieden ook een gratis digitaal lidmaatschap aan. Hiermee blijf je op de hoogte van alle acties en krijg je heel wat nuttige informatie. Zo krijg je maandelijks onze digitale nieuwsbrief alsook ons ledenblad Dialoog in je mailbox.

Wil je ons gratis digitaal lidmaatschap aanvragen of meer te weten komen over onze werking ? Neem dan een kijkje op onze website (word lid bij Dito - Dito vzw) of vraag meer info via 056 23 03 87 of west-vlaanderen@ditovzw.be