Voorstelling werking Dienst Ondersteuningsplan

Datum:
Locatie: Proeftuinstraat 84A in Gent
Toevoegen aan persoonlijke kalender

Op donderdag 15 oktober 2020 om 18u30 organiseert Dienst Ondersteuningsplan een infomoment.  

De Dienst Ondersteuningsplan Oost-Vlaanderen (D.O.P.) is een gratis dienst voor mensen met een beperking, vermoeden van een beperking en/of psychische kwetsbaarheid (0 tot 65 jaar). Wil je nu iets veranderen aan je leven of wil je nadenken over de toekomst, dan gaan we samen aan de slag. We doen dit met jou en de mensen die je belangrijk vindt en die je vertrouwt want we geloven dat jullie zelf goede ideeën hebben en zelf ook weten wat er voor jullie het beste is. We vertrekken vanuit wat jij wilt en kunt. 

DOPGraag hadden we vanuit onze dienst geïnteresseerden uitgenodigd om aanwezig te zijn. Dit kan gaan om zowel cliënten, vrienden, familie, professionele hulpverleners, … Deze uitnodiging mag gerust verspreid worden in jullie netwerk. 

Tijdens het infomoment nemen onze medewerkers uitgebreid de tijd om de werking voor te stellen. Ze halen daarnaast enkele praktijkvoorbeelden aan en laten ook een ervaringsdeskundige aan het woord, die zelf een traject bij D.O.P. gevolgd heeft. Zowel de medewerkers als de ervaringsdeskundige staan open voor vragen.  

Deze infoavond gaat door in Proeftuinstraat 84A in Gent en zal een tweetal uur duren. Deze locatie is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, de auto en de fiets. Er wordt een pauze ingelast en rekening gehouden met de Corona-maatregelen. Daarom vragen we iedereen om een mondmasker mee te nemen. 

Geïnteresseerden kunnen zich via volgende link inschrijven.