Over wat gaat het?

Met Vreemdgaan-Wisselleren wil het Netwerk Geestelijke Gezondheidszorg Aalst - Dendermonde - Sint-Niklaas medewerkers uit het brede, intersectorale zorglandschap de kans bieden om te leren van elkaar, door middel van ervaringsleren oftewel wisselleren. Het Netwerk moedigt organisaties aan om letterlijk (of digitaal) de deuren open te zetten en dit aanbod kenbaar te maken in de vorm van een vacature.

Hoe kan je deelnemen?

Om een zo breed mogelijke waaier van intersectorale ‘vacatures’ te kunnen aanbieden, is het Netwerk op zoek naar gastorganisaties. Je kan één of meerdere vacatures aanmaken, waarbij je zelf bepaalt wat het wisselleren precies omvat.

Is jouw organisatie werkzaam in het brede zorglandschap in Vlaanderen? Ondersteun je kinderen, jongeren en/of volwassenen? En ben je bereid om de deuren van jouw organisatie, werking, leefgroep, … open te stellen voor deelnemers aan Vreemdgaan-Wisselleren 2022-2023?

REGISTREER JE NU ALS GASTORGANISATIE VOOR VREEMDGAAN-WISSELLEREN
Maak jouw vacature(s) aan tot en met 29 januari 2023!

Wat na 29 januari?

Vanaf maandag 30 januari kan je je als wisselleerder inschrijven voor drie vacatures die verzameld werden in de eerste periode. Inschrijven kan via deze link en meer info vind je terug in deze pdf.