Boodschap Warme William

Weet jij wat Warme William je wil vertellen? Ontdek alle boodschappen tijdens de wandelingen en vul ze in op het antwoordblad via deze link.

Na het doorsturen van het antwoord krijg je een attest waarmee je een attentie kan afhalen bij Toerisme Rupelstreek.  (let op: max. 1 attentie per kind per gezin). 

Nieuw: je maakt ook kans op een waardebon t.w.v. 20 euro, loting op 18/03/2021 om 12u (online)

Openingsuren: 

Oktober – maart

  • Gesloten van 25/12 tem 01/01
  • Dinsdag tem vrijdag : 9.30-12.30 en 13.30-16.30
  • Maandag, zaterdag & zondag: gesloten

 

Bedankt aan alle partners om dit mogelijk te maken!

 

 

 

De Geluksdriehoek

Project Warme William

"Word Warme William" is een campagne van en door Kamal Kharmach en Jan Toye voor meer mentaal welbevinden bij de Vlaamse jeugd. In 2016 werd op initiatief van het fonds GavoorGeluk, beheerd door de Koning Boudewijnstichting, de Vlaamse pilootprojecten Warme Stad en Warme Scholen opgezet die inzetten op het mentaal welbevinden van hun kinderen en jongeren. Warme William werd er de mascotte van: een grote blauwe beer zittend op een bank met op de rugleuning de tekst: “Zit je met iets? Praat erover! Warme William luistert…”. 

Nu wordt Warme William een campagne op zich met als boodschap: “Word Warme William”. We hopen met deze campagne elke jongere te bereiken en ook elke burger die hen omkadert. Warme William brengt de boodschap dat gevoelens uiten en delen oplucht en verbindt. Maar ook luisteren kan wonderen verrichten. Vier op de vijf jongeren geeft aan wel goed in hun vel te zitten, zij kunnen heel veel betekenen voor die één op vijf die zich minder goed voelen. Warme William staat voor iemand die een luisterend oor biedt.

Met deze campagne willen Kamal en Jan zoveel mogelijk Vlamingen aanzetten om zelf Warme William te worden. Ze kunnen dat doen door te luisteren en praten met elkaar en door de tips te volgen die op de website staan.

Wandelen in de Rupelstreek en Aartselaar met Warme William

Warme William zal te vinden zijn tijdens 7 wandelingen in de Rupelstreek en Aartselaar. Deze wandelingen zijn reeds uitgestippeld door Toerisme Rupelstreek en Zuidrand, we willen hen dan ook bedanken dat we deze mogen gebruiken. Na het afwerken van een wandeling en het vormen van de boodschappen van Warme William kan je een kleine attentie afhalen bij Toerisme Rupelstreek. De campagne richt zich specifiek naar jongeren van 12 tot 18 jaar. 

 

 

Warme William

 

Contactgegegevens

Eerstelijnszone RupeLaar vzw

Colonel Silverstopstraat 15, 2850 Boom

0739.595.504

RPR Antwerpen, afdeling Mechelen

info@rupelaar.be

https://www.eerstelijnszone.be/Eerstelijnszone-RupeLaar