Webinar: Actief in zorg of welzijn? Ontdek hoe familie of vrienden jou mee kunnen sterken in je veerkracht.

  • 14 mei 2020

Actief in zorg of welzijn? Ontdek hoe familie of vrienden jou mee kunnen sterken in je veerkracht.

We zijn al twee maanden in de ban van corona. Wie werkt in zorg en welzijn staat al weken in de frontlinie. Met alle daarbij horende stress en vermoeidheid. Maar ook hun partners, families en vrienden leven mee en helpen waar ze kunnen. Ze proberen samen alle bordjes in de lucht te houden. Maar hoe doe je dat? Hoe kunnen partners, families en vrienden de mensen actief in zorg en welzijn ondersteunen? Hoe kunnen ze samenwerken aan mentaal welzijn en veerkracht? Hoe kan je je als zorg- of welzijnsverlener openstellen voor de steun uit je gezin of vriendenkring?

Kris Vanhaecht gaat – met cijfers en getuigenissen in de hand – in gesprek met Peter Adriaenssens, Ilse De Pauw en Katleen Evenepoel over het mentaal welzijn van mensen actief in zorg en welzijn, en over hun directe steunfiguren.

Praktisch:

  • Je kan de uitzending live volgen, zonder je in te loggen.
  • Stel je vragen tijdens het webinar via het formulier: zo komen ze meteen terecht bij de redactie die alle vragen bundelt en bezorgt aan de sprekers.
  • Heb je nu al vragen? Mail ze alvast naar redactie@dezorgsamen.be: ook deze vragen worden gebundeld en bezorgd aan de sprekers.

 

Klik hier voor meer info.