Webinar RADAR: Van lijdend voorwerp naar leidende kracht - Nieuwe autoriteit voor hulpverleners

Datum:
Locatie: Online
Toevoegen aan persoonlijke kalender

Van lijdend voorwerp naar leidende kracht - Nieuwe autoriteit voor hulpverleners

“Vroeger was het allemaal beter”, horen we wel vaker, maar was het allemaal beter wat opgroeien en opvoeden betreft? Of is onze maatschappij zodanig veranderd dat we ook in het opvoeden een andere stijl dienen aan te meten? Niet alleen ouders voelen zich vaker machteloos in het omgaan met uitdagend gedrag van hun kinderen, ook leerkrachten en hulpverleners zijn zoekende hoe ze hun autoriteit terug op een positieve manier kunnen inzetten in het belang van de ontwikkeling van kinderen en jongeren.

Het gedachtengoed van Nieuwe Autoriteit en Geweldloos Verzet biedt onder meer ankers om als professional, samen met ouders een veilige haven voor opgroeiende kinderen en jongeren te vormen. In dit webinar maak je kennis met de basisconcepten van Nieuwe Autoriteit, en hoe je hier in je werk als professional mee aan de slag kunt. 

Spreker

Lien Seynaeve is klinisch psychologe bij Kop-Zorgen Denderwindeke, heeft expertise in werken met contexten, geïnspireerd vanuit Positieve Heroriëntering en is nu werkzaam binnen ons netwerk als medewerker van RADAR Crosslink.

Kostprijs

Gratis

Inschrijven

Schrijf je hier in!