Webinar - Vaccinatie zorgprofessionals

Datum:
Locatie: Online
Toevoegen aan persoonlijke kalender

Na de woonzorgcentra komen het personeel van de Ziekenhuizen en de eerstelijns Zorgprofessionals aan de beurt.  Het is nu nog onduidelijk wanneer precies we zullen kunnen starten.  Alles heeft te maken met de beschikbaarheid van de vaccins. 

Wat we wel weten is dat we ons voorbereiden om vanaf 1 februari klaar te zijn om de eerste groepen van de eerstelijns zorgprofessionals uit te nodigen om zich te laten vaccineren.  In de bijlage vind je een beschrijving van het proces dat we daarbij zullen volgen, alleszins volgens de laatste, maar niet noodzakelijk definitieve inzichten. 

Zoals je kan lezen is het samenstellen en/of aanvullen van de namenlijsten voor de beroepsgroepen in scope, de focus voor de volgende dagen en weken.  Een belangrijke rol zal hier weggelegd zijn voor de liaisons. Naar analogie met wat we gedaan hebben voor het verdelen van de PBM gaan we opnieuw werken met Liaisons als contactpersonen voor één of meerdere beroepsgroepen in de eerstelijnszones.  

De lijst met liaisons en een opdrachtomschrijving vind je in de bijlage.  We proberen zo snel mogelijk dit netwerk van liaisons op te richten.  De koepelorganisaties van de verschillende beroepsorganisaties hebben ondertussen de vraag gekregen om liaisons voor elke ELZ te identificeren.   

Om het één en ander beter te duiden en concrete afspraken te maken, organiseren we vrijdag, 22 januari, om 12.30 uur een webinar voor Zorgraden, Beroepsgroepen en de liaisons die al bekend zouden zijn.   

 

Inschrijven voor het webinar kan via deze link.