Binnen enkele weken is het weer tijd om de groeilamp aan te steken!

Van 16 tot 23 mei zetten we alle ouders, grootouders, pleegouders, begeleiders, opvoeders, hulpverleners, … in de spotlights.

Kortom, een groot applaus aan iedereen die zich elke dag inzet om kinderen en jongeren te helpen (op)groeien!

Doen jullie mee?

Bij deze doen we een warme oproep om zelf ook acties te ondernemen om gezinnen in de bloemetjes te zetten. De Week van de Groeilamp is een uitgelezen kans om mensen een compliment te geven en jouw organisatie/werking in de kijker te zetten.

Organiseer je een activiteit, een vorming, een koffiemoment of nog iets anders?

Laat weten aan het huis van het kind - De Kroon wat, waar, wanneer en voor wie. Zo maken we een mooi, gevarieerd programma voor alle gezinnen in Dendermonde.

Werk je graag mee aan één van onderstaande acties? Neem gerust contact met De Kroon op.

  • Speelbabbel XL: op zaterdag 20 mei tussen 10 en 13 uur zijn alle gezinnen met kinderen (0 tot 12 jaar) welkom op campus De Kroon voor een gratis spel- en ontmoetingsmoment. Wij zorgen voor koffie, soep, speelgoed en activiteiten.

Wil je graag meewerken aan dit initiatief door een activiteit aan te bieden en/of je organisatie en werking voor te stellen? Laat het De Kroon weten en zij bekijken wat mogelijk is.

  • Groeibomen: heel de maand mei gaan onze groeibomen op tour om ouders in de bloemetjes te zetten en opvoeden bespreekbaar te maken. De bomen hangen vol kleine presentjes en zetten aan tot gesprek. Wil je graag ook een groeiboom op locatie of wil je meewerken aan de actie? Graag bericht voor 31 maart via info@huisvanhetkind-dekroon.be