Welkom aan Thomas Rousseau, onze nieuwe stafmedewerker die zich inzet voor de organisatie van de vaccinaties tegen corona!

  • 22 juni 2022

Thomas Rousseau studeerde in 2002 af als licentiaat in de politieke wetenschappen en behaalde in 2004 een diploma “Gediplomeerde in de aanvullende studies van overheidsmanagement en bestuurskunde”.

Thomas startte zijn professionele carrière bij het Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering (RIZIV) waar hij 6 jaar als beleidsmedewerker verantwoordelijk was voor verschillende overeenkomstencommissies.

 

In 2011 startte hij als projectmedewerker binnen de stafdienst COOPAMI van het RIZIV en ondersteunde hij landen bij de ontwikkeling van sociale zekerheidssystemen.

Thomas verhuisde in 2018 naar het Agentschap Zorg en Gezondheid om te werken als beleidsmedewerker binnen het team dat verantwoordelijkheid was voor de financiering van de woonzorgcentra in Vlaanderen.

Sinds 1 juni 2022 is Thomas aan de slag bij het team van Eerstelijnszone Scheldekracht als stafmedewerker en zal hij voornamelijk de vaccinatie tegen corona in goede banen helpen leiden.

Thomas woont samen met zijn vriendin en twee dochters in Ledeberg. Hij speelt voetbal bij FC Orval, houdt van lezen en reizen en is een hobbyfotograaf.

Je kan Thomas bereiken via thomas.rousseau@elzscheldekracht.be en telefonisch op het nummer 0484 400 311.