Welkom, Karen en Rutger

  • 30 juni 2022

Deze maand startten er bij de Eerstelijnzone twee nieuwe collega's. Karen De Wilde en Rutger Keuten zijn zich volop aan het inwerken om het team mee te versterken. Ze stellen zich graag aan jullie voor.

Hallo, ik ben Karen De Wilde en blaas binnenkort 34 kaarsjes uit. Ik woon in Laarne, samen met mijn man en 2 kinderen. Ik werkte 12 jaar bij Onafhankelijk Leven, een organisatie die opkomt voor de rechten van mensen met een handicap. Na het werk vind je me terug op een volleybal- of tennisplein. Ik kijk er naar uit om mijn steentje bij te dragen aan een sterke Eerstelijnszone en kennis te maken met alle betrokken organisaties en mensen in Dender. Tot binnenkort!

Ik ben Rutger Keuten, 34 jaar en woon in Lebbeke. Tijdens mijn vrije momenten hou ik me bezig met sporten, het reilen en zeilen van onze voetbalclub en mijn twee schattige dochters. Ik ben afgestudeerd als maatschappelijk werker en heb nadien nog enkele opleidingen gevolgd. Na negen jaar ervaring binnen de Bijzondere Jeugdzorg als groeps- en contextbegeleider ben ik klaar om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij ELZ Dender. Ik kijk uit naar de toekomstige samenwerking!