Wie wint de ELZA’s 2020?

  • 17 februari 2021

Eerstelijnszone Dender zoekt kandidaten voor de ELZA’s 2020

Met deze awards tonen wij onze waardering voor personen en organisaties uit onze regio die het voorbije jaar het verschil gemaakt hebben voor anderen. Er is immers weinig waar wij meer van houden dan van solidariteit en van verbinding.

We reiken deze keer 3 awards uit:

  • De ELZ-M/V/X van het jaar
  • DE ELZ-vereniging of organisatie van het jaar
  • Het ELZ-gebroed van het jaar (voor kinderen en jongeren tot 26 jaar, zowel personen als organisaties)

Wie maakt kans?

Iedereen die tijdens het bizarre jaar 2020 coronaproof een klein of groot gelukje, een initiatief of een actie realiseerde voor iemand anders, kan in de prijzen vallen. Deed jij iets nieuws binnen zorg en welzijn? Gaf je een bestaand initiatief een extra boost? Sloeg je de handen in elkaar met andere goeddoeners? Het kan allemaal.

Kandidaten kunnen voordragen worden door iemand uit hun naaste omgeving, vrienden, collega’s, cliënten, enz. Je kan ook jezelf voordragen als kandidaat. Bescheidenheid hoeft niet altijd.

Hoe verloopt het?

  • Van 22 februari tot en met 8 maart 2021 kan je een kandidaat voordragen. Dat doe je door een kort smartphonefilmpje te sturen naar info@elzdender.be. Je zegt minimaal wie je bent, wie je nomineert en waarom je dat doet.  
  • Onze professionele jury – bestaande uit leden van de zorgraad – kiest de genomineerden en de uiteindelijke winnaar per categorie. Over de beslissing is geen communicatie mogelijk.
  • Op zondag 28 maart 2021 worden de winnaars bekendgemaakt tijdens ons virtueel ELZA-event i.s.m. Amelie Albrecht.

Wat kan je winnen?

De winnaars krijgen eeuwige roem en nemen een prachtige award mee naar huis.

Ontdek hier het oproepingsfilmpje van Amelie!