Wilt u toetreden tot de platformvergadering ELZ regio Kortrijk of wilt u op de hoogte gehouden worden? Schrijf u dan in via deze link.

Welkom!

Ben jij werkzaam als eerstelijnsactor in regio Kortrijk (Kortrijk, Kuurne en Harelbeke) en wilt u graag toetreden tot de platformvergadering van eerstelijnszone (ELZ) regio Kortrijk, dan kunt u onderstaand webformulier invullen.

Dit webformulier dient als middel om uw toetreding te formaliseren. In het webformulier kunt u aangeven of u lid wilt worden en zo automatisch op de hoogte gebracht zal worden van het reilen en zeilen van de vzw. Als toegetreden lid tot de platformvergadering heeft u recht om deel te nemen aan de Algemene Vergadering zonder stemrecht. Tevens kunt u ten allen tijde deelnemen aan de acties en werkgroepen die jaarlijks zullen ontstaan op basis van het beleidsplan van de ELZ regio Kortrijk. Bij onduidelijkheden of vragen kunt u altijd contact opnemen via info@elzregiokortrijk.be

Indien u niet wenst toe te treden tot de ELZ regio Kortrijk, maar wel louter op de hoogte wilt gehouden worden, dan kunt u dit ook in onderstaand webformulier aanduiden.

Alvast heel erg bedankt!
In opdracht van de voorzitter van de voorlopige zorgraad ELZ regio Kortrijk

 
  • 1 Begin
  • 2 Pagina-einde
  • 3 Voltooid