Binnen de nieuwe RIZIV conventie voor psychologische zorg worden er niet alleen individuele sessies georganiseerd, maar ook groepssessies.

Prepared Mind en Impact advocaten ondersteunen de Zorgraden van Halle-Vilvoorde bij dit hervormingstraject. Het traject bestaat uit verschillende fases. Ondertussen vonden al twee bijeenkomsten plaats.

Wat is goed bestuur?

Het Netwerkevent Vlaams-Brabant van 4 juli was de Kick-off met introductie voor alle bestuurders. Vorige week kwam de werkgroep samen, bestaande uit de stafmedewerkers en 2 à 3 bestuursleden per Zorgraad. We zoomden onder de begeleiding van Prepared Mind en Impact advocaten in op verschillende organiseervormen en op de vraag wat de definitie is van goed bestuur.

Netwerkevent Vlaams-Brabant, 4 juli 2023

Op dit moment wordt er een survey uitgestuurd naar alle leden van de Zorgraad (bestuursleden en algemene leden) om input te geven rond bovenstaande thema’s. In september gaat de werkgroep dan aan de slag met deze resultaten en treffen ze de voorbereidingen voor de Denkdag van 21 september. Op deze laatste zullen ook partners uitgenodigd worden.

Hou je mailbox dus zeker in de gaten!