BraViO

Deze eerstelijnszone is bevoegd voor Kampenhout 1910, Machelen 1830, Steenokkerzeel 1820, Vilvoorde 1800 en Zemst 1980. Een andere eerstelijnszone bekijken?

De Eerstelijnszone BraViO is opgericht om het werk van lokale overheden, zorg- en hulpverleners beter op elkaar af te stemmen ter verbetering van de gezondheid en het welzijn van de inwoners uit Vilvoorde, Zemst, Machelen, Steenokkerzeel en Kampenhout.

Wat kunnen we voor je doen? Heb je een leuk idee? Een suggestie? Een vraag? Iets nodig?

Laat het ons zeker weten via info@elzbravio.be. We nemen zo snel mogelijk contact op.

In de kijker

Oproep voor alle organisaties/diensten die een welzijnsaanbod hebben voor kinderen/jongeren om zich...

BraViO

ELZ BraViO werkt steeds meer op lokaal niveau acties uit. Daarbij kunnen we altijd wat ondersteuning gebruiken van vrijwilligers.

...

Nieuws uit Eerstelijnszone BraViO

BraViO

1 oktober (13u-15u) wordt het overlegforum voor hulpverleners die werken met en voor personen met dementie en hun omgeving...

BraViO

Donderdag 26 september organiseert AZ Jan Portaels een Portaelia met als thema: Naar een gedeeld patiëntendossier tussen...

BraViO

Woensdag 11 september wordt de voorstelling 'Serdi' georganiseerd in CC Bolwerk te Vilvoorde. Enerzijds gericht naar hulpverleners...

Alle nieuws uit BraViO

Activiteiten uit Eerstelijnszone BraViO

Alle activiteiten uit BraViO

Acties 2023-2024

Oproep voor alle organisaties/diensten die een welzijnsaanbod hebben voor kinderen/jongeren om zich...

GBO

Het Geïntegreerd Breed Onthaal (GBO) is een samenwerkingsverband tussen het Openbaar Centrum voor...

De Sociale kaart & Psychewijzer

De Sociale Kaart

Zoek jij een overzicht van organisaties uit zorg en welzijn in jouw buurt? Op de sociale kaart vind je de gegevens van zorgaanbieders in Vlaanderen en Brussel.

Psychewijzer

Psychewijzer, ontwikkeld vanuit de Provincie Vlaams-Brabant, biedt u een overzicht van de bestaande dienst- en hulpver-leningsvormen binnen de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ).