Wat is de Sociale Kaart?

Het volledige zorgaanbod digitaal op één handige plek! Dat blijft de missie van de Vlaamse Sociale Kaart. De website biedt een overzicht van diensten, organisaties en voorzieningen uit de welzijns- en gezondheidssector in Vlaanderen en Brussel. Van jeugdhulp tot justitie, van gelijke kansen tot wonen, van sociale hulp tot ouderenzorg.

Zoek een zorg- of welzijnsaanbieder in Houtland en Polder

Hier vind je het actueel zorgaanbod dat specifiek gericht is op onze regio: Gistel, Ichtegem, Koekelare, Kortemark, Oudenburg en Torhout.

Vormingen rond de Sociale Kaart

De nieuwe Sociale Kaart is geland en als eerstelijnsprofessional kan je in deze databank gericht zoeken, doorverwijzen en contacten leggen met andere professionals en organisaties. Daarom is het belangrijk dat de gegevens die erin zitten correct en volledig zijn.

Bij deze een warme oproep:

  • Check je huidige beschikbare gegevens
  • Én indien nodig: pas ze aan!

Maar hoe pas je nu je fiche aan? Om je hierbij te helpen, bieden we twee identieke vormingsmomenten aan rond de Sociale Kaart.

  1. Soep & SOKA | 24 september 2024 in Oudenburg
  2. Soep & SOKA | 12 november 2024 in Kortemark

Opmerking: Beide vormingsmomenten hebben dezelfde inhoud. Kies de datum en locatie die voor jou het meest geschikt is.

Veelgestelde vragen

Hoe maak ik een nieuwe fiche aan?

Meer uitleg hierover vind je terug op de handleidingenpagina 'Hoe maak je een nieuwe fiche aan'.

Hoe pas ik de fichegegevens aan van mijn voorziening/praktijk?

Als fichebeheerder kan je zelf jouw fiche beheren. Meer uitleg over hoe je het beheer over de gegevens kunt aanvragen, is te vinden op de handleidingenpagina 'Hoe word je fichebeheerder?'.