Samen maken we werk van psychologische zorg in de eerste lijn,

kom en ontdek!

Op 21 maart 2023 organiseert de lokaal coördinator conventie psychologische functies in de eerste lijn samen met de eerstelijnszone Panacea een kick-off evenement dat volledig in het teken zal staan van psychologische zorg in de eerste lijn.

Benieuwd hoe jij als eerstelijnsprofessional psychologische problemen kan signaleren en op welke manier jij ondersteuning kan bieden? Wil je meer te weten komen over de conventie en de betrokken klinisch psychologen en orthopedagogen in de regio? Op de ontmoetingsavond kan je de ins en outs van eerstelijnspsychologische zorg ontdekken en ook kennis maken met nabije partners.

Voor wie?

Voor alle eerstelijnsactoren en alle (geconventioneerde) psychologen, orthopedagogen en therapeuten die actief zijn in eerstelijnszone Panacea, met honger naar meer samenwerking rond mentaal welbevinden. Iedereen – ongeacht discipline – kan een belangrijke rol opnemen in het oppikken van signalen van psychologische problemen en in de doorverwijzing naar een psycholoog/orthopedagoog.

Praktisch

We openen de deuren om 19u30 en vangen het programma aan rond 20u.
We voorzien de avond af te sluiten rond 22u.

Deelname is gratis maar verplicht in te schrijven via onderstaand formulier.

Inschrijving Kick-off nieuwe conventie ELZ Panacea - 21 maart 2023

Organisatie: Het Pakt
dinsdag 21 maart 2023, 19:30 - 22:00
De Wattenfabriek Solleveld 35, 9550 Herzele
gratis