Nieuws

  • 25 mei 2022
VIVEL Verbindt

VIVEL Verbindt

Zaterdag 7 mei vond het VIVEL event plaats in de LAMOT in Mechelen.
Vaccinatie logo klein
  • 25 mei 2022

Nieuwe vaccinatiecampagne vanaf 1 mei

Op 1 mei startte de nieuwe vaccinatiecampagne met de opschaal- en afschaalstrategie. ELZ BraViO is goed begonnen met enthousiaste, nieuwe en ook minder nieuwe omkadering. Deze week kregen we ook een nieuwe minister van Welzijn. Hilde Crevits volgt Wouter Beke op.
ELZ BraViO Vaccinatie
  • 24 mei 2022

Vaccinatiecentra

Zoals we al voorspelden op het vorige bestuursorgaan, vernamen we op ‘vrijdag’ 6 mei dat er een booster-campagne komt voor de 80+ en de bewoners van woonzorgcentra. We schalen met andere woorden op van de waakvlamfase naar fase 1.
Afbeelding zoeken vergrootglas
  • 24 mei 2022

ELZ Zuiderkempen vzw zoekt projectmedewerker

ELZ Zuiderkempen is op zoek naar een projectmedewerker.  Klik hier voor de vacature.  
Ghis Van Belle en Lieve Victor
  • 24 mei 2022

Nieuwe Voorzitter Zorgraad

Op 3 mei werd er een nieuwe Voorzitter van de Zorgraad van de ELZ BraViO verkozen. Uittredend voorzitter Lieve Victor werd op gepaste wijze bedankt voor haar grote inzet van de afgelopen jaren.
telefoon
  • 23 mei 2022

Outreachaanbod Tanderuis: telefonische consultfunctie

Heb je als hulpverlener nood aan iemand die met je meedenkt vauit de autismebril?
header netwerkdag
  • 24 mei 2022

Netwerkdag ELZA Centrum

Save the date!   Op zaterdag 22 oktober organiseren wij onze netwerkdag. Noteer deze dag zeker in jullie agenda! Het volledige programma maken we binnenkort bekend. Het belooft in ieder geval een boeiende dag te worden met:
  • 23 mei 2022

Vormingssessie 21/06/2022 voor mantelzorgers in Aartselaar

Op 21 juni organiseert Eerstelijnszone RupeLaar een vormingssessie: mantelzorger, zorg ook voor jezelf in het cultureel centrum van Aartselaar. Als mantelzorger moet je in de eerste plaats goed voor jezelf zorgen. Zo houd je de zorg voor een familielid of kennis op langere termijn ook vol. Echter, gemakkelijker gezegd dan gedaan! Tijdens deze informatiesessie staan we stil bij jouw draagkracht en draaglast en krijg je handvaten, informatie over diensten en hulpmiddelen, aangereikt om jouw persoonlijke balans in evenwicht te houden. De vormingssessie start om 13u30, verwelkoming is voorzien vanaf 13u met een gebakje en koffie.
  • 20 mei 2022

Infofilmpje traject middenveld

Misschien was ook jij aanwezig op 1 van de 3 inspraakmomenten met betrekking tot werf 4 van het traject middenveld.