Samenwerken voor een betere beroertezorg in Noord-Limburg

Begin maart waren wij te gast in het Think3-lab in Diepenbeek. De reden was de feestelijke bekendmaking van de vijf laureaten van het Health Campus Zorginnovatiefonds (POM Limburg en UHasselt). En voor we het goed en wel beseften was ons innovatieproject “Samenwerken voor een betere beroertezorg in Noord-Limburg” één van de verkozenen!

Want ook dit jaar bundelen UHasselt en POM Limburg hun krachten in Health Campus Limburg DC om uitdagingen in de zorgsector aan te pakken. Health Campus Limburg DC biedt daarbij aan vijf innovatieprojecten de kans om een innovatietraject van twee jaar te doorlopen in samenwerking met het THINK³ simulation & innovation lab, ondersteund door POM Limburg en provincie Limburg.

Wat houdt dat in?

De eerste en tweede lijn in Noord-Limburg gaan samenwerken om de transmurale zorg voor mensen met een beroerte te verbeteren. We zijn enthousiast en trots dat we samen met Noorderhart, Revalidatie & MS aan de slag kunnen gaan en hopen jullie de komende jaren te kunnen laten welke stappen we samen met de partners kunnen zetten. Dankbaar voor deze kans!