We nodigen u van harte uit voor het Symposium Referentiepersoon Visus, georganiseerd door Licht en Liefde en Hogeschool Vives.

Inhoud

Veertien professionals zullen u van boeiende uiteenzettingen voorzien. Hun lezingen gaan over diverse onderwerpen, telkens met de link naar personen met een visuele beperking.

Vanaf 9:00 uur bent u welkom. We onthalen u met open armen en bieden u alvast een drankje aan alvorens het programma vanaf 9:30 uur van start gaat.

We starten met een openingslezing en daarna gaan er doorheen de dag vier keer en in de drie zalen lezingen door. U dient dus jammer genoeg keuzes te maken, maar geen paniek. Daarnaast zijn er in de gemeenschappelijke ruimtes verschillende posters uitgestald, zodat u uw kennis verder kan aanvullen. Tussen de lezingen door zijn er netwerkmomenten voorzien en bieden wij u drankjes, broodjes en wraps aan. U kunt tussendoor ook steeds even een bezoekje aan de REVA en ZieZo-beurs gaan brengen, we hebben hiervoor over de middag voldoende tijd voorzien.

Om 16:00 sturen we jullie huiswaarts na wat hopelijk een interessante en fijne dag geweest zal zijn!

Volledige informatie over alle lezingen kan u raadplegen via de inschrijflink of in bijlage.

Locatie

Het symposium gaat door in het Meeting Center in Flanders Expo en is een aanvulling op ZieZo, die binnen de bredere REVA-beurs kadert.

Adres: Maaltekouter 1, 9051 Gent.

Wanneer u Flanders Expo binnen komt, zullen bordjes en enthousiaste medewerkers en studenten u de juiste kant op sturen.

Datum en tijd

Het symposium vindt plaats op donderdag 7 december 2023, van 9:00 uur tot 16:00 uur.

De REVA-beurs kunt u op 7, 8 en 9 december bezoeken.

Inschrijven

Inschrijven kan via volgende link https://forms.gle/nwZEoXvugiDZPPFa8

donderdag 7 december 2023, 9:00 - 16:00
Meeting Center, Flanders Expo Maaltekouter 1, 9051 Gent