De Vlaamse Sociale Kaart wil iedereen informeren over het zorgaanbod in Vlaanderen en Brussel en doet dit door alle zorgaanbieders te bundelen op één website. Je kan er als burger of hulpverlener zoeken naar gepaste zorg voor jezelf of een cliënt.

Op donderdag 8 februari organiseren de 7 eerstelijnszones van regio Antwerpen een webinar rond de Sociale Kaart.

Wat staat er op het programma?

Wat is de Sociale Kaart? Hoe maak ik mij als zorgverlener zichtbaar op de Sociale Kaart? Kan ik mijn gegevens zelf aanpassen?

In deze webinar beantwoordt Phebe Devadder van Team Sociale Kaart van het departement Zorg al deze vragen. We leggen je uit wat Sociale Kaart is en welke info is opgenomen in de databank. Na de algemene uitleg krijg je de kans om zelf actief aan de slag gaan met jouw gegevens. Voor wie al is opgenomen in de Sociale Kaart tonen we hoe je jouw gegevens kan aanpassen. Voor wie nog niet opgenomen is, tonen we hoe je jouw gegevens als zorgverlener online kan zetten en kan koppelen aan een solo- of groepspraktijk. Daarnaast geven we je mee in welk veld je best jouw specialisaties kan beschrijven, waar je kan ingeven of je al dan niet huisbezoeken uitvoert of waar je een patiëntenstop kan ingeven.

Praktisch:

  • Voor wie? Alle zorg- en hulpverleners die wonen/werken in één van de 7 Antwerpse eerstelijnszones.
  • Wanneer? Donderdag 8 februari 2024 van 12u30 tot 13u30
  • Kostprijs? Gratis
  • Inschrijven? Is verplicht en kan via het inschrijfformulier tot en met 5 februari. Enkele dagen voor de webinar ontvang je een link waarmee je kan deelnemen aan het webinar.
  • Opname? De webinar zal worden opgenomen en achteraf ter beschikking worden gesteld (website, nieuwsbrief)
Woont en/of werkt in Eerstelijnszone
donderdag 8 februari 2024, 12:30 - 13:30
Online training