Kalender

Waar?
from 
minder dan 
Gent
-
Blaisantkerk Blaisantvest 37, 9000 Gent

In een stad leven we samen met heel wat culturen en gemeenschappen en ontspinnen zich voortdurend sociale dynamieken. Spanningen in het buitenland hebben daarbij ook een impact. Hoe geven we erkenning aan de verschillende identiteiten en achtergronden van alle Gentenaars? Is het verstandig om standpunt in te nemen als dienstverlener?

Gent
- -
WGC De Kaai Maïsstraat 380, 9000 Gent

Help mee aan de afbouw van slaappillen en leer hoe je slaapproblemen van je cliënt/patiënt kan aanpakken zonder medicatie.

  • Netwerking event
Vlaamse Ardennen, Interdisciplinair samenwerken
-
TIO3, Oscar Delguststraat 60, 9600 Ronse
gratis

De speeddate is terug! Hét evenement om collega zorgverstrekkers, welzijnsactoren, lokale besturen,... snel en efficiënt beter te leren kennen.

  • Vorming
Scheldekracht
Organisatie: ELZ Scheldekracht vzw in samenwerking met Logo Gezond+
tot
LDC De Reinaert Kerkham 3d, 9070 Destelbergen
gratis

Zelfzorg is voor een zelfstandige zorgverlener vaak moeilijk. Als zelfstandige trek je minder snel een grens, én heb je vaak geen collega’s die even luisteren. Daarom organiseert Eerstelijnszone Scheldekracht in samenwerking met Logo Gezond+ vzw, een intercollegiaal coachingstraject speciaal voor zelfstandige zorgverstrekkers!

  • Forum
Scheldekracht, Interdisciplinair samenwerken
-
WZC Kanunnik Triest Kloosterstraat 33, 9090 Melle
gratis

We nodigen al onze partners binnen zorg en welzijn in eerstelijnszone Scheldekracht van harte uit op ons forum op 18 juni 2024!

Duik mee in het organisatiemodel van ELZ Scheldekracht: ontdek hoe ons netwerk opgebouwd is, op welke manieren jij hierin een schakel kan vormen en welke meerwaarde dit kan betekenen.

Ga in interdisciplinaire groepen het gesprek aan rond de thema’s die naar boven kwamen uit de omgevingsanalyse.

  • Forum
Vlaamse Ardennen, Persoon met een Zorg- en Ondersteuningsnood (PZON)
-
Sociaal Huis Oudenaarde Meerspoort 30, 9700 Oudenaarde
gratis

Het Burgerplatform wil burgers actief betrekken bij beslissingen over zorg en welzijn door regelmatige bijeenkomsten en gesprekken. Samen verzamelen we signalen uit persoonlijke ervaringen om waardevolle input te leveren voor beleid, terwijl we ook de betrokkenheid van individuele burgers vergroten en streven naar inclusief en effectief beleid dat aansluit bij de behoeften van de gemeenschap.