Eerstelijnszone Schelde en Leie en Kom op tegen Kanker organiseren ook in 2023 info- en ontmoetingsmomenten voor mensen met kanker en hun naasten en/of mantelzorgers.

Tijdens deze bijeenkomsten krijg je informatie en is er tijd en ruimte voor vragen en uitwisseling van ervaringen. Je kan er makkelijk contact leggen met elkaar en zo lotgenoten ontmoeten.

Een ontmoetingsmoment met de nadruk op gezellig samenzijn en ontspannen met een gratis tas koffie/thee met iets lekkers erbij. Praten over de ziekte kan uiteraard, maar moet niet. Ook plezierige momenten kunnen met elkaar gedeeld of gevierd worden. Omdat lotgenoten elkaar dikwijls met weinig woorden begrijpen. Gewoon er voor elkaar zijn is al heel wat.

Deze ontmoetingsmomenten worden ondersteund door ervaren zorgvrijwilligers van Kom op tegen Kanker. Zij zijn ook aanspreekbaar voor persoonlijke gesprekken en bieden informatie en advies waar nodig.

De info- en ontmoetingsmomenten gaan door in LDC Zeventiendorpen, Deinze. Deelname is volledig gratis.

We kijken ernaar uit om jullie te ontmoeten.

Inschrijven kan via mail: zeventiendorpen@deinze.be of telefonisch: 09 387 82 80

Benieuwd naar het programma van 2023? Meer informatie kan je terugvinden in de folder:

Neem ook een kijkje op de website van Villa Zomernest, een open huis in Sint-Martens-Latem voor mensen met en na kanker.