Kom Op Tegen Kanker Schelde Leie

kotk praatcafés

 

Eerstelijnszone Schelde en Leie en Kom op tegen Kanker organiseren ook in 2022 praatcafés en koffiemomenten voor mensen met kanker en hun naasten. 

Tijdens deze bijeenkomsten krijg je informatie en is er tijd en ruimte voor vragen en uitwisseling van ervaringen. Je kan er makkelijk contact leggen met elkaar en zo lotgenoten ontmoeten.

Een ontmoetingsmoment met de nadruk op gezellig samenzijn en ontspannen met een gratis tas koffie/thee met iets lekkers erbij. Praten over de ziekte kan uiteraard, maar moet niet. Ook plezierige momenten kunnen met elkaar gedeeld of gevierd worden. Omdat lotgenoten elkaar dikwijls met weinig woorden begrijpen. Gewoon er voor elkaar zijn is al heel wat.

Deze ontmoetingsmomenten worden ondersteund door ervaren zorgvrijwilligers van Kom op tegen Kanker. Zij zijn ook aanspreekbaar voor persoonlijke gesprekken en bieden informatie en advies waar nodig.

De koffiemomenten en praatcafés gaan door in LDC Zeventiendorpen, Deinze. Deelname is volledig gratis.

We kijken ernaar uit om jullie te ontmoeten.

Inschrijven kan via mail: zeventiendorpen@deinze.be of telefonisch: 09 387 82 80

Benieuwd naar het programma van dit najaar? Meer informatie kan je terugvinden in de folder: pdf bestandfolder Praatcafé KOTK najaar 2022 - Schelde en Leie (799 kB)

 

Neem ook een kijkje op de website van Villa Zomernest, een open huis in Sint-Martens-Latem voor mensen met en na kanker. Bekijk ook de digitale folder met de planning van de  koffienamiddagen in Villa Zomernest:

pdf bestandKOTK2022 - Koffienamiddagen 2022 -Villa Zomernest Sint-Martens-Latem.pdf (1.26 MB)

 

 

villa zomernest