Ik ben Delphine en ik studeerde in 2003 af als bachelor in de orthopedagogie. Na een aantal jaar als begeleidster met personen met een beperking te hebben gewerkt, kwam ik in de juridische sector terecht als consulent bij een vakbondsorganisatie. Na een zevenjarige carrière bij de vakbond werkte ik even in de sociale economie bij Compaan en daarna in De Ceder te Deinze.

In 2021 startte ik mijn eigen traiteurzaak op halftijdse basis. Recent volgde ik ook een opleiding tot loopbaancoach.

Ik woon samen met mijn partner in Kruishoutem. In mijn vrije tijd ga ik ontzettend graag gaan eten, geniet ik van het lezen van boeken of ben ik aan het breien. Ook ga ik graag wandelen met mijn hond.

Sinds begin maart versterk ik het team van ELZ Scheldekracht halftijds als administratief coördinerend medewerker, en ben ik verantwoordelijk voor de administratieve en logistieke coördinatie (zowel van de vzw als van de inhoudelijke acties). Daarnaast zal ik me ontfermen over projecten zoals de Sociale Kaart, een CRM-systeem voor de ELZ als netwerkorganisatie, een klachtenprocedure ...

Je kan me contacteren via delphine.de.meyer@elzscheldekracht.be of 0456 75 76 15 (zie ook de gegevens op de algemene teampagina).

Delphine De Meyer