Ik ben Yati (32 jaar) en ik ben blij om te kunnen aankondigen dat ik sinds 6 november deel uitmaak van het team van Eerstelijnszone (ELZ) Scheldekracht vzw.

Door o.a. mijn persoonlijke context is zorg iets dat me nauw aan het hart ligt, waardoor ik hier ook op professioneel vlak sterk door gedreven word. In 2013 behaalde ik mijn masterdiploma in de logopedische en audiologische wetenschappen (afstudeerrichting logopedie) aan de Ugent. In 2015 behaalde ik bijkomend een bachelordiploma in de audiologie aan de Arteveldehogeschool Gent, waarna ik mijn start maakte in het werkveld. Tot nu toe heb ik op vlak van jobs al een divers parcours afgelegd, waardoor ik interessante ervaringen kon opdoen. Dit als klinisch audioloog op de NKO-diensten in het AZ Damiaan in Oostende, het UMC Sint-Pieter in Brussel en het AZ Maria Middelares in Gent, maar ook als logopedist-audioloog in het CAR Het Veer in Sint-Niklaas en in het MFC Sint-Lievenspoort in Gent. Via een opdracht binnen de opleiding ‘Logopedie en Audiologie’ aan de Arteveldehogeschool Gent, proefde ik tenslotte ook even van het onderwijs. Benieuwd om nu een nieuwe uitdaging aan te gaan, en een nieuw facet van het zorg- en welzijnslandschap te ontdekken!

Een deel van de regio ELZ Scheldekracht is me alvast niet onbekend, aangezien ik opgroeide en momenteel ook woon in Merelbeke. Op vrije momenten vind ik het fijn om tijd door te brengen met mijn lief, vrienden en familie. Verder reis ik graag en snuif ik nu en dan ook wat cultuur op. Concerten, theater- en dansvoorstellingen, cinema, festivals … maken me steeds gelukkig.

Binnen het team van ELZ Scheldekracht vzw zal ik als (project)medewerker ondersteuning bieden op verschillende vlakken, waaronder communicatie. Daarnaast zal ik ook projecten trekken die inzetten op het versterken van verbinding, zoals de buurtnetwerken, proefsessies, fora, kennisdeling en -borging ... en zo veel meer.

Yati

Ik heb alleszins enorm veel zin om aan de slag te gaan, en kijk al uit naar alle ontmoetingen en samenwerkingen.

Mij bereiken kan via yati.cornelis@elzscheldekracht.be of 0456 69 64 16 (zie ook de gegevens op de algemene teampagina).

Graag tot binnenkort!