Laat je vaccineren

Vaccinaties Eerstelijnszone Middenkempen vanaf april 2022


Eind maart sloot het vaccinatiecentrum in Grobbendonk. Wie nog gevaccineerd wenst te worden, zal één keer per maand in AZ Herentals terechtkunnen. Dit telkens op een vrijdagnamiddag en -avond.

Het ziekenhuis van Herentals stelt de locatie ter beschikking maar heeft zelf geen toegang tot de agenda van de afspraken. Hoe je een afspraak kan maken, lees je hieronder.

Wanneer kan je gevaccineerd worden?

Vrijdag 20 mei 2022
Vrijdag 24 juni 2022
Vrijdag 15 juli 2022
Vrijdag 26 augustus 2022

Hoe je afspraak inplannen?

Heb je een geldige vaccinatiecode? Boek je afspraak via https://covidvaccin.doclr.be/
Heb je geen geldige vaccinatiecode? Stuur een mailtje naar vaccinatie@elzmiddenkempen.be met vermelding van je rijksregisternummer, of bel naar het callcenter via 014 80 09 80 (elke werkdag tussen 9 en 11 uur).

Waar bevindt zich het vaccinatiecentrum?

Je vindt het vaccinatiecentrum in AZ Herentals aan blok K, op het gelijkvloers. Er staat duidelijke bewegwijzering. Parkeren doe je gratis, je ontvangt in het vaccinatiecentrum een parkeerkaartje.

Vragen?

Lukt het niet je afspraak in te boeken? Het callcenter is elke werkdag bereikbaar van 9 tot 11 uur via 014 80 09 80. Bel hiervoor niet naar AZ Herentals. De medewerkers van het ziekenhuis hebben geen toegang tot het afsprakensysteem.
Heb je algemene vragen rond vaccineren? Neem dan contact op met het nummer 1700.


Ook via de webpagina 'Laat je vaccineren' vind je alle informatie terug.
Het lokale callcenter dient enkel om mensen verder te helpen die hun afspraak wensen te verzetten en dit online niet kunnen of om mensen met mobiliteitsproblemen verder te helpen.

 

Op deze pagina kan u het opleidingsaanbod terugvinden dat ons wordt toegestuurd door onze partners. De opleidingen worden aangeboden aan de zorgverleners in onze eerstelijnszone.

Wil je zelf een opleiding toevoegen aan deze pagina, vul dan het webformulier in.

Contacteer Middenkempen

Eerstelijnszone Middenkempen VZW

Maatschappelijke zetel: Lierseweg 132A, 2200 Herentals

E info@elzmiddenkempen.be

Ondernemingsnummer 0745.376.110

RPR Antwerpen - afdeling Turnhout

 

Zoek zorgverleners in jouw zone

Zelfstandige zorgverstrekkers betrekken in zorgraden

In opdracht van Zorg en Gezondheid voerde de Federatie Vrije Beroepen een onderzoek naar de mogelijkheden en opportuniteiten om zelfstandige zorgverstrekkers te betrekken bij de opstart en werking van de (voorlopige) zorgraden. Het resultaat zijn inzichten, tips en adviezen voor eerstelijnszones om zelfstandige zorgverstrekkers beter te betrekken bij hun zorgraden. Een aantal drempels weerhoudt zelfstandige zorgverleners om meer deel te nemen aan de zorgraden. Nochtans betekent hun deelname een meerwaarde voor de zorgraad en voor de zorgverstrekkers zelf.

In een presentatie bundelen we de inzichten over die drempels en overlopen we de stappen om zorgverstrekkers te betrekken bij een zorgraad, van een analyse van hinderpalen en randvoorwaarden tot uitrollen van ideeën en evaluatie en bijsturing. Daarnaast zijn er ook aanbevelingen voor het aantrekken van zorgverleners, voorbeelden van communicatie en een contactenlijst van de beroepsverenigingen in Vlaanderen.