Nieuws uit Eerstelijnszone RupeLaar

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit Eerstelijnszone RupeLaar? Schrijf je in via volgende link: nieuwsbrief Eerstelijnszone RupeLaar

Overzicht 2021: 

 

 

 

De vaccinatiecampagne draait op volle toeren in Eerstelijnszone RupeLaar en we willen hierop volop verder blijven inzetten zodat we een zo groot mogelijk bereik hebben in functie van de vaccinatiegraad. Samen met Logo Mechelen hebben we de krachten gebundeld en is er een verteltas beschikbaar. De verteltas omvat een 30-tal duidelijke tekenplaten met op de achterzijde heel eenvoudige spreektekst, die het volledige proces van vaccinatie zo eenvoudig mogelijk in beeld brengt, van uitnodiging tot de prik zelf. Ook zijn er een handleiding en ondersteunende materialen voorzien in de tas. Sleutelfiguren van diverse gemeenschappen en organisaties die werken met kwetsbare groepen, kunnen via de vertelplaten in kleine groepjes in gesprek gaan over de vaccinatie. 

Wil je als organisatie, sleutelfiguur of vertrouwenspersoon de verteltas uitlenen? Via deze link kan je een aanvraag indienen. 

kwetsbare personen

Zoek hier een apotheker, kinesist, psycholoog, verpleegkundige, logopedist, diëtist,.. in Eerstelijnszone RupeLaar

Contactgegegevens

Stafmedewerkers Eerstelijnszone RupeLaar: 

Britt Van de Voorde, britt.vandevoorde@rupelaar.be, 0472/11.44.04

Christine Cok, christine.cok@rupelaar.be, 0492/45.28.66

Eerstelijnszone RupeLaar vzw
Colonel Silverstopstraat 15, 2850 Boom
0739.595.504
RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen
info@rupelaar.be

https://www.eerstelijnszone.be/Eerstelijnszone-RupeLaar