Kalender

Waar?
from 
minder dan 
  • Infosessie
Noorderkempen
Organisatie: Orion Expertisecentrum Dementie
-
Zorgpunt Essen Kerkeneind 1, 2910 Essen

In deze sessie informeren we u over de aard en mogelijke gevolgen van een dementieproces. Welk aanbod bestaat er? Waarop kunnen ook jullie, als zorgverlener, beroep doen om gezinnen zo goed als mogelijk te ondersteunen: begeleidingsdiensten, aangepaste voorzieningen, mogelijke activiteiten en juridische ondersteuning.

  • Infosessie
Noorderkempen , Doelgerichte zorg
Organisatie: Arteveldehogeschool
-
Raadzaal OCMW Kalmthout Heuvel 39, 2920 Kalmthout

Doelgerichte zorg is zorg die vertrekt vanuit de levensdoelen van een persoon met een zorg- en ondersteuningsnood (PZON). Maar hoe kom je te weten wat belangrijk is en hoe je daar als hulpverlener rekening mee kan houden?

  • Infosessie
Noorderkempen
-
Zaal Born Azalealaan 5, 2930 Brasschaat

Tijdens deze lunch&learn reiken we handvaten aan over hoe je het gesprek rond suïcidaliteit aangaat en hoe je zicht krijgt op de acuutheid. Aan de hand van de website van het Zorgpad voor suïcidale personen stellen we de sociale kaart rond suïcidaliteit voor.

  • Infosessie
Noorderkempen
Organisatie: CGG Vagga
-
CODA Bredabaan 743, 2990 Wuustwezel

Aan de slag met middelenmisbruik tijdens cliëntgesprekken. Hoe kaart ik het aan en wat mag/kan ik verwachten van mijn patiënt? We reiken enkele tips en tools aan die jou en je patiënt kunnen ondersteunen in een gesprek rond middelenmisbruik.