De zorgsector staat meer dan ooit onder druk. Zorgverstrekkers en andere medewerkers van (psychiatrische) ziekenhuizen, woonzorgcentra, thuiszorg, ambulance… staan in de frontlinie en geraken daarbij jammer genoeg maar al te vaak verzeild in moeilijke situaties. Reden temeer dus om hen de nodige ondersteuning te bieden zodat ze hun essentiële taak kunnen blijven vervullen, zonder angstig of gedemotiveerd te geraken of in het ergste geval helemaal uit te vallen.

Wij kunnen voor dergelijke ondersteuning zorgen en om u te tonen wat we kunnen betekenen, nodigen we u graag uit op onze gratis speed tasting, specifiek voor de zorgsector. We gaan enerzijds de tijd nemen om kort voor te stellen wat onze aanpak is, anderzijds zoomen we in op 3 opleidingen die meer dan actueel zijn binnen de zorgsector en die verder gaan dan het stuk rond verbale agressie dat u mogelijks al kent, nl. reageren op grensoverschrijdend gedrag, omgaan met fysieke agressie en omgaan met fysieke agressie naar aanleiding van een pathologie. We maken het onderscheid tussen fysieke agressie die gesteld wordt vanuit patiënten, familieleden, bezoekers of omstaanders naar aanleiding van een conflict dat escaleert en fysieke agressie die gesteld wordt door patiënten vanuit een pathologie.

Tijdens de middag voorzien we broodjes en kan er naast de tasting ook aan dating gedaan worden. We voorzien enkele interessante infotafels waar je kan aanschuiven om meer info te verkrijgen of een praatje slaan met één van onze experten. We eindigen de speed tasting door een aantal best practices voor te stellen die we bij andere klanten in de zorgsector ontwikkeld hebben. We tonen de verschillende leerinstrumenten en thema's die zij gecombineerd hebben om te komen tot een gestroomlijnd en effectief leertraject.

Wat mag u concreet verwachten:

  • Speed tasting rond Fysieke agressie, Fysieke agressie naar aanleiding van een pathologie en Reageren op grensoverschrijdend gedrag
  • Speed dating tijdens een broodjeslunch aan één van onze infotafels
  • Tafel van vier: Get inspired - Best practices en leertrajecten van enkele klanten in de zorg
Organisatie: CrimeControl
maandag 20 maart 2023, 10:00 - 14:00
GZA campus Sint-Vincentius Sint-Vincentiusstraat 20, 2018 Antwerpen
gratis