Samen met het AZ Sint-Maria en het Expertisecentrum dementie Memo organiseren enkele woonzorgcentra in en rond Halle opnieuw bijeenkomsten voor familie en vrienden van personen met dementie. In totaal vinden er dit jaar 5 praatcafés over dementie plaats in onze regio.

Praten over dementie

Hoe ga je om met dementie? En hoe ziet de zorg voor personen met dementie eruit? Dit en zoveel meer komt aan bod tijdens de praatcafés rond dementie. Tijdens deze bijeenkomsten voor familieleden van personen met dementie en andere geïnteresseerden wordt een gastdeskundige uitgenodigd. Telkens staat een ander onderwerp centraal. Nadien volgt een gedachtewisseling met het publiek. In een gemoedelijke sfeer kan je ervaringen uitwisselen en vragen stellen. Uiteraard kan je ook gewoon luisteren.

Programma

Onderwerp: Juridische aspecten van dementie: bewindvoering, vertegenwoordiging, vertrouwenspersoon en zorgvolmachten. Wat houdt dit allemaal in?

Gastspreker: Jurgen Blijweert

Praktisch

📅 Dinsdag 10 september

🕖 19u30

📍 WZC Sint-Augustinus te Halle

💰 Gratis

Info en inschrijven

Meer info via rpd@wzcsintaugustinus.be

Vooraf inschrijven is niet nodig.

Organisatie: AZ Sint-Maria Halle, WZC Zonnig Huis, WZC Sint-Augustinus, WZC Seniorie de Maretak, WZC Henri Vander Stokken, WZC Mater Dei, Expertisecentrum dementie MEMO
dinsdag 10 september 2024, 19:30 - 22:30
WZC Sint-Augustinus - M. Senciestraat 4, 1500 Halle
gratis