Op deze pagina

Op 23 februari 2024 vond het Forum Buurtgerichte Zorg plaats met enthousiaste deelnemers die samenkwamen voor een inspirerende voormiddag. We doken in de essentie van buurtgerichte zorg, waarbij er drie belangrijke thema’s aan bod kwamen: doorverwijzing, het bereiken van de meest kwetsbare groepen en informele netwerken.

Deze inspirerende voormiddag was meer dan zomaar een bijeenkomst; het was een uitwisseling van ideeën en een brainstormsessie over het aanpakken van uitdagende vraagstukken binnen buurtgerichte zorg.
Wat deze bijeenkomst extra bijzonder maakt, is dat alle waardevolle inzichten en inspiratie die hier zijn opgedaan, worden gedeeld op de website van ELZ Zennevallei. Dit betekent dat iedereen die zich bezighoudt met buurtgerichte zorg de besproken ideeën kan ontdekken en zich kan laten inspireren door de rijke ervaringen van dit forum.

Tot slot namen we afscheid van Birgit Goris en Inge Verhaegen, coaches van de Zorgzame Buurten in regio Zennevallei, die de vorige Fora mee hebben vormgegeven. We wensen hen dan ook heel erg te bedanken om dit Forum mee op te richten en vorm te geven!

Ter inspiratie