Initiatiefnemende partner: GBO Scheldekracht

Op dinsdag 14 mei van 12u45 tot 13u30 gaat er een proefsessie van GBO Scheldekracht door. Jolien Braeckman van Logo Gezond+ komt langs samen met een van de beweegcoaches om het project Bewegen Op Verwijzing (BOV) voor te stellen. BOV is een project dat al enkele jaren bestaat, maar tot voor kort konden enkel bepaalde zorgprofessionals, zoals de huisartsen, patiënten doorverwijzen. Recent werden de mogelijkheden voor doorverwijzing uitgebreid naar onder andere maatschappelijk werkers.

Kiezen voor een actievere levensstijl? Dat wordt nog makkelijker. Want Bewegen Op Verwijzing breidt uit! Vanaf nu kunnen niet alleen (huis)artsen doorverwijzen naar een BOV-coach, maar ook podologen, ergo- en kinesitherapeuten, maatschappelijk werkers, apothekers, vroedvrouwen, diëtisten, psychologen en verpleegkundigen. Bewegen Op Verwijzing helpt mensen met een gezondheidsrisico op weg naar een actiever leven. Hoe? Met professionele coaching en een beweegplan op maat.

De opname van deze proefsessie is later te bekijken via https://www.eerstelijnszone.be/gbo-proefsessies

Proefsessies van GBO Scheldekracht zijn gericht op maatschappelijk werkers en welzijnsprofessionals, maar worden ook breder opengesteld: alle (eerstelijns)actoren die interesse hebben in dit onderwerp zijn van harte welkom om mee aan te sluiten.

Organisatie: GBO Scheldekracht
dinsdag 14 mei 2024, 12:45 - 13:30
Online training, gratis