Vaccinatiecentrum Expodroom sluit de deuren op zaterdag 4 juni 2022.

Inwoners van Bree en Oudsbergen kunnen terecht in vaccinatiecentrum Limburghal te Genk.

Bewegen op Verwijzing

Vanaf januari 2022 wordt in onze volledige eerstelijnszone ingezet op het project ‘Bewegen Op Verwijzing’, een initiatief van het Vlaams Instituut Gezond Leven en met steun van de Vlaamse overheid. Ontdek hier de BOV-coaches in ELZ Kemp en Duin.

Op 7 juni organiseert ELZ Kemp en Duin een webinar voor paramedici en psychologen van 20u - 21u30. Inschrijven kan via deze link

Wat is een Eerstelijnszone?

Eerstelijnszones zijn opgericht om het werk van lokale overheden, zorg- en hulpverleners beter op elkaar af te stemmen. Het doel? Een effectieve en kwalitatieve eerste lijn waar de burger centraal staat en die toegankelijk is voor iedereen. De "eerste lijn" zijn de lokale zorg- en hulpverleners die het dichtst bij de persoon met een zorg- of ondersteuningsnood staan. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor personen met zorg- en welzijnsvragen. 

Meer info vind je hier.

Link webinar Zorgpunt ELZ Kemp en Duin

Op vrijdag 15 april organiseerden wij het webinar “Zorgpunt ELZ Kemp en Duin”. Tijdens dit webinar gaven wij toelichting over het doel, de betrokken partners en de werking van het zorgpunt i.k.v. de Oekraïnecrisis. Voor zij die niet aanwezig konden zijn of graag het webinar willen herbekijken, dat kan via deze link. Raadpleeg de presentatie van het webinar via deze link

Logo's

Blijf je graag op de hoogte van het nieuws in ELZ Kemp & Duin?

Blijf je graag op de hoogte van wat er reilt en zeilt binnen onze ELZ? Schrijf je dan hier in op onze maandelijkse nieuwsbrief en/of volg onze Facebookpagina.

Lees hier alvast de vorige edities van onze nieuwsbrief!

Zoek zorgverleners in jouw zone